Το Μεγάλο μας Σπίτι ανοίγει και πάλι (από την Τρίτη 12/10/2021)

Αγαπητοί επισκέπτες του Μεγάλου Μας Σπιτιού,

Με χαρά ανακοινώνουμε την πρόθεση επαναλειτουργίας του Μεγάλου μας Σπιτιού σε συνθήκες δια ζώσης συνάντησης. Έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που είχαμε αυτή τη δυνατότητα, μια και οι ιδιαίτερες συνθήκες της υποδοχής (ομαδική αλληλεπίδραση με διαφορετική σύνθεση σε κλειστό χώρο ) ήταν απαγορευτικές την προηγούμενη περίοδο.

 Πιστεύουμε ότι η κοινωνική ζωή των παιδιών και όσων τα φροντίζουν είναι ζωτικής σημασίας ειδικά την περίοδο αυτή. Στο Μεγάλο Μας Σπίτι προτεραιότητά μας είναι να νιώθουν μικροί και μεγάλοι ασφαλείς ψυχικά για να απολαύσουν τη χαρά που προσφέρει η συντροφιά με τους άλλους.

Από την Τρίτη 12 Οκτώβρη το Μεγάλο μας Σπίτι θα επαναλειτουργήσει κάθε Τρίτη 17:00- 20:00, Τετάρτη 10:00-13:00, Παρασκευή 10:00-13:00 και Σάββατο 17:00 -20:00, ακολουθώντας τα μέτρα που ισχύουν για τους κλειστούς χώρους.

Πιο συγκεκριμένα

Ο αριθμός των παιδιών που μπορούν να βρίσκονται ταυτόχρονα στο χώρο είναι 5.

Τα πρόσωπα υποδοχής και οι ασκούμενοι διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού, ομοίως για την είσοδό τους οι συνοδοί των παιδιών θα πρέπει να διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ή αρνητικό μοριακό τεστ ή rapid test (τελευταίων 72 ωρών).

Στο χώρο είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας για όλους τους ενήλικες και η συχνή καθαριότητα των χεριών.

Εμείς έχουμε φροντίσει για τους κανόνες υγιεινής, έχουμε διαμορφώσει το χώρο ώστε να διατίθενται λιγότερα παιχνίδια για τη διευκόλυνση της απολύμανσής τους και έχουμε προμηθευτεί με αντισηπτικά. Τα παράθυρα παραμένουν ανοιχτά καθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας

Όσο για όλα τα άλλα που ξέρετε για το Μεγάλο Μας Σπίτι είναι σταθερά: η φιλόξενη ατμόσφαιρα και ο σεβασμός για τον κάθε μας επισκέπτη, είναι αδιαπραγμάτευτες αρχές μας.

Καλώς να έρθετε, σας περιμένουμε με χαρά!

Η ομάδα του Μεγάλου Μας Σπιτιού

 

 *Για την αποφυγή της δικής σας ταλαιπωρίας καλό θα ήταν προτού ξεκινήσετε κάθε φορά να έρθετε στο Μεγάλο μας Σπίτι  να συμβουλεύεστε την ιστοσελίδα του ΜμΣ ή/και τη σελίδα στο Facebook για τυχόν αλλαγές-τροποποιήσεις που αφορούν στη λειτουργία.